Známe téměř všechny finalisty, kategorii Girls vévodí Tatran

UNYP CUP JUNIOR 2020 | Zveřejněno 30.8.2020 18:53

Druhý den UNYP CUPu se nám pomalu chýlí ke svému konci a my už nyní známe týmy, které si zítra zahrají o medaile.

Známe téměř všechny finalisty, kategorii Girls vévodí Tatran

Junior:

Finále si zahrají Panthers a Vítkovice, které pronikly do finále po vstřelené brance v prodloužení proti FBC Ostrava. Proti Ostravě k duelu o třetí místo nastoupí Kanonýři Kladno. Obě utkání se hrají v UNYP ARENĚ. O bronz se rozhodne od 15:45 a finále vypukne v 17:20.

Challenge:

V dorostenecké kategorii čeká finále na Tatran a Black Angels. Oba týmy zvládli své semifinále bez zaváhání, Blaci porazili Gullivery z Brna 5:2 a Tatran si poradil s Libercem 4:1. Boj o bronz mezi Libercem a Gullivery uvidíme v 13:00, finále začíná ve 14:20, oba duely se odehrají v UNYP ARENĚ.

Youngstars:

Finále v kategorii starších žáků bude hrát domácí Sparta proti Panthers Praha. Oba týmy prošli semifinále velmi solidně a určitě se můžeme těšit na atraktivní duel. Boj o třetí místo čeká na Tatran a Hattrick Brno. Obě utkání se hrají v UNYP ARENĚ, o třetí místo v 11:00 a finále je na programu přesně ve 12:00

NXT Generation: 

Mezi mladšími žáky je také rozhodnuto. Finále si vybojoval tým FB Hurrican Karlovy Vary a utká se proti Tatranu Střešovice od 14:30 na Kobylisích, duel o třetí místo patří Hattricku Brno a Zlín Lions, který se odehraje před finále od 13:30 na stejné hale.

Girls:

Kategorie Girls rozehrála svůj turnaj teprve dnes. Nejvíce se bodově dařilo Tatranu, který nasbíral celkem 9 bodů, v závěsu je Bohemka a Panthers. Bez bodů stále zůstává Sparta. Turnaj pozná vítěze také zítra. Kdo si zahraje o třetí a první místo? 

KIDS 3+1

Turnaj pro nejmenší účastníky začal také až dnes. Skupiny jsou odehrány a zítra nás čekají vyřazovací boje. Nejvíce se ve skupinách dařilo Hattricku Brno, Liberci a Spartě RED, tyto týmy neztratily ani bod!

Partneři akce

University of New York in Prague
Salming Česká republika
Magistrát hlavního města Prahy
Dopravní podnik hlavního města Prahy
Jednadvacítka.cz - florbalový e-shop s kamennou prodejnou v Praze
LAZER FUN PRAHA
JumpPark Praha
JumpPark Praha Letňany
Sín Slávy Českého hokeje
KFC
Kozlovna Na Ráně
BurgerKing
CZC.cz
JBL