UNYP CUP Junior jde do závěrečných bojů o medaile a poháry, Girls dnes rozehrály své skupiny a také se zítra porvou o pohár pro vítěze!

UNYP CUP Junior 2018 | Zveřejněno 26.8.2018 19:52

V prvním semifinále na sebe narazila domácí ACEMA Sparta Praha proti týmu Black Angels. Ve vyhecovaném zápase se nakonec z vítězství radovali Black Angels po výsledku 6:5 a stali se tak prvním finalistou. ,,Soupeř byl ve svých šancích efektivnější a rozhodl závěr zápasu. Black Angels svou přesilovku proměnili, my oproti tomu dvakrát ve vlastní přesilovce inkasovali. Z tohoto pohledu po zásluze hrajeme pouze o třetí místo, víme tedy na čem pracovat a budeme se snažit to do nadcházející sezóny zlepšit.' říká trenér Sparty Jaroslav Berka. Ve druhé semifinálové bitvě se utkali 1. SC Tempish Vítkovice s VŠO Florbal Chodov. I druhé semifinále nabídlo strhující podívanou, ve které se druhým finalistou stal po samostatných nájezdech tým z Vítkovic (5:4p)

UNYP CUP Junior jde do závěrečných bojů o medaile a poháry, Girls dnes rozehrály své skupiny a také se zítra porvou o pohár pro vítěze!

V čele tabulky kanadského bodování se stále drží chomutovský Daniel Kučera s 11 body (4+7), následován 10ti bodovým Štěpánem Čejkou hájícím barvy Black Angels a Matyášem Velcem ze Sparty (6+4)

Partneři akce

University of New York in Prague
Salming Česká republika
Magistrát hlavního města Prahy
Dopravní podnik hlavního města Prahy
Jednadvacítka.cz - florbalový e-shop s kamennou prodejnou v Praze
LAZER FUN PRAHA
ADVANTURE MINIGOLF
JumpPark Praha
Sín Slávy Českého hokeje