Junior | 25. - 27. srpna 2017

Zlato letos vybojovali Black Angels, druzí zůstali Klokani, bronz bere Ústí!

27.8.2017 16:56 -

Finálový den odstartoval souboji o umístění. Celý den vygradoval soubojem o třetí a první místo. O třetí místo se utkali florbalisté Jižního Města z Chodova, soupeřem jim bylo Ústí nad Labem. Finále si letos zahráli Black Angels a FBŠ Bohemians.

Ve tři hodiny odstartoval souboj o třetí místo mezi Chodovem a Ústím. Vedení se trošku překvapivě po dvaceti minutách hry ujalo Ústí, které v první třetině skórovalo celkem třikrát. Florbalisté Chodova ale zvládli utkání v závěrečných minutách vyrovnat a vynutili si tak samostatné nájezdy. Brankář Ústí Dittrich nedovolil ani jednomu hráči Chodova skórovat a připravil tak lepší výchozí pozici svým spoluhráčům. Třetí místo Ústí zařídil Dominik Beneš a pověsil tak svému týmu bronzové medaile na krk. 

Konečný výsledek Florbal Chodov vs. Ústí nad Labem - 4:5pn

Finálové utkání nabídlo zápas mezi Black Angels a Bohemians. Začátek utkání zvládla lépe Bohemka, která v prvních minutách vedla už 2:0, Black Angels dokázali stav v první dvacetiminutovce stáhnout na rozdíl jedné branky. Během druhé třetiny si vzali slovo Black Angels a zvýšili tempo hry, které jim přineslo čtyři proměněné branky. Bohemka v druhé třetině chvílemi nevěděla, co má proti dobře rozjetým Blackům dělat. Třetí třetina přinesla góly na obou stranách. Blaci však kontrolovali konec zápasu a udrželi vítězství 7:4.

Konečný výsledek Black Angels vs. FBŠ Bohemians 7:4

Celkové pořadí:

1. Black Angels

2. FBŠ Bohemians

3. Ústí nad Labem

4. Florbal Chodov

5. 1. SC Tempish Vítkovice

6. Bulldogs Brno

7. Florbal Mladá Boleslav

8. ACEMA Sparta Praha

9. Sokol Pardubice

10. FBŠ Hattrick Brno

11. Sokol Brno EMKOCase Gullivers

12. Tatran Střešovice 

13. FBC Hradec Králové

14. FBC Hurrican Karlovy Vary

15. Panthers Otrokovice

16. Kanonýři Kladno

All star turnaje:

1) Tadeáš Dittrich - Florbal Ústí

2) Andrej Svatoš - Black Angels

3) Dominik Beneš - Florbal Ústí

4) Jakub Boček - Black Angels

5) Jan Vacenovský - Florbal Chodov

6) Patrik Šebek - FBŠ Bohemians

G2 bombu ovládlo trio:

1. Patrik Rozkovec - Florbal MB

2. Tomáš Kučera - FBC Hradec Králové 

3. Antonín Šmerák - FBC Hattrick Brno

Ocenění nejlepších hráčů:

Nejužitečnější hráč - Jakub Boček 

Nejlepší střelec - Jakub Boček 

Nejlepší brankář - Tadeáš Dittrich

Fotky z turnaje můžete najít na turnajovém facebooku G2 Cup.

Aktuálně

27.8. 16:56 Zlato letos vybojovali Black Angels, druzí zůstali Klokani, bronz bere Ústí!

Finálový den odstartoval souboji o umístění. Celý den vygradoval soubojem o třetí a první místo. O třetí místo se utkali florbalisté Jižního Města z Chodova, soupeřem jim bylo Ústí nad Labem. Finále si letos zahráli Black Angels a FBŠ Bohemians.

26.8. 19:19 G2 Cup Junior a Girls zná svá finálová utkání!

Druhý den G2 Cup Junior se nesl ve znamení play-off. Začátek dne odstartoval čtvrtfinálovými souboji, završen byl semifinálovými duely a zápasy o umístění. Finále se letos zúčastní FBŠ Bohemians a Black Angels, o třetí místo se utká Florbal Chodov s Ústím. Zítra v Areně Sparty nebudou chybět ani zápasy o umístění. 

25.8. 20:46 První hrací den za námi, play off před námi!

První hrací den G2 Cup Junior je za námi, nyní známe vítěze skupin a zároveň můžeme vyhlížet čtvrtfinálová utkání, která jsou na programu už zítra od 9:00 hodin.


23.8. 22:49 Sparta na G2 Cupu přivítá celkem 34 týmů!

Šestého ročníku G2 Cup Series, se letos zúčastní přesně 36 týmů. Sparťanský turnaj čeká několik novinek, jednou z nich je nově otevřená kategorie Girls a fakt, že se turnaj odehraje celkem na třech halách. Finálová utkání však budete moci sledovat v neděli v Areně Sparty na Podvinném Mlýně.

Partneři turnaje

Salming
Dopravní podnik hl. m. Prahy
Magistrát hl. m. Prahy
Jednadvacítka
Český florbal

G2 CUP Series 2017 – špičková příprava na sezónu!

V roce 2017 proběhne již šestý ročník mládežnického turnaje G2 CUP Series, který přináší opět po roce tu nejlepší florbalovou přípravu před florbalovou sezónou! Jedná se o skvělou možnost sehrát kvalitní plnohodnotné zápasy dle oficiálního času dané věkové kategorie a příležitost potkat ty nejlepší týmy z ČR i zahraničí umožní všem účastníkům být na nadcházející sezónu 100% připraven. Turnaj se v letošním roce uskuteční již tradičně pro kategorii juniorů a dorostenců. Hlavní turnajovou halou je opět Aréna Sparta na Podvinném Mlýně, kde bude pro týmy připraven ten nejlepší komfort i doprovodný program turnaje jakými jsou – G2 CUP all-star tým, G2 BOMBA turnaje, MVP hráč turnaje!

G2 CUP 2017 je jedinečný turnaj, který Tě opravdu připraví na sezónu 2017/2018!

Copyright © G2 CUP SERIES 2017