Challenge | 31. srpna – 3. září 2017

Zápasy skupin finišují, zítra nás čeká play-off!

1.9.2017 21:54 -

G2 Cup Challenge je v plném proudu! Od čtvrtečního večera můžeme sledovat napínavé duely o co nejlepší pozici do čtvrtfinále!

Skupinu A ovládl domácí celek ACEMA Sparta Praha, který neztratil ani jeden bod. Dvě jasná vítězství nad Black Angels a Orkou doplnili sparťanští hoši třetí výhrou nad FBC Liberec. Druhé místo bere tým Black Angels, který prohrál pouze se Spartou, Liberec dokázal porazit pouze Orku a musí se smířit se třetím místem. Orka nezískala ani bod.

Skupina B se bude dohrávat zítra, od 8:45 si to rozdá Bohemka s Ostravou o první místo ve skupině. Hradec s Chomutovem získali pouze remízu, díky lepšímu skóre padlo třetí místo ve skupině na Hradec.

Skupina C zná také svého vítěze, tím je Ústí, které dominovalo své skupině jasným skóre 16 vstřelených branek a 3 obdržené. Boleslav je na druhém místě, třetí místo vybojoval Chodov vítězstvím nad Karlovými Vary. Bohužel, Vary nezískali ani jednu výhru a musí zkousnout čtvrté místo.

Skupina D se bude dohrávat také zítra. Otrokovice se poperou s Plzní o třetí místo. Naopak Tatran může být v klidu, tři výhry mu zajistili první místo, Pardubice berou místo druhé. Kdyby však Plzeň vyhrála větším výsledkem nad Otrokovicemi, může z druhého místa vystrčit již zmíněné Pardubice.

Zítra je na programu play-off v tomto podání:

1) FBC Hurrican KV vs. D3 /Plzeň nebo Pardubice

2) Orka vs. Hradec Králové

3) FBC Liberec vs. Florbal Chomutov

4) Florbal Chodov vs. D4 /Plzeň nebo Otrokovice

5) ACEMA Sparta Praha vs. B2 /FBŠ Bohemians nebo FBC Ostrava

6) Black Angels vs. B1 /FBŠ Bohemians nebo FBC Ostrava

7) Florbal Ústí vs. D2 /Plzeň nebo Pardubice 

8) Florbal MB vs. Tatran Střešovice

Přesné časy čtvrtfinálových utkání naleznete na stránkách G2 Cupu! 


Aktuálně

3.9. 20:09 Zlato letos vybojovala Bohemka, stříbro padlo na Spartu, bronz bere Ústí!

Finálový den odstartoval souboji o umístění. Celý den vygradoval soubojem o třetí a první místo. O třetí místo se utkali florbalisté Tatranu Střešovice, soupeřem jim bylo Ústí nad Labem. Finále si letos zahrála Bohemka a domácí celek ACEMA Sparta Praha.

3.9. 09:24 Finále letos mezi Spartou a Bohemians, bronz bude chtít Tatran a Ústí!

Finálové boje jsou tu! Do finále se probojovala domácí Sparta, která se skvěle uvedla semifinálového zápasu a nad Ústím vedla už v osmé minutě 3:0. Ústí se postaralo o krásné florbalové drama, o gól více ale nastřílela Sparta a utká se s FBŠ Bohemians, která dokázala porazit Tatran Střešovice v poměru 7:3. Finále začíná v 16:45 ve Sparta Areně na Podvinném Mlýně!

1.9. 21:54 Zápasy skupin finišují, zítra nás čeká play-off!

G2 Cup Challenge je v plném proudu! Od čtvrtečního večera můžeme sledovat napínavé duely o co nejlepší pozici do čtvrtfinále!

23.8. 22:51 Sparta na G2 Cupu přivítá celkem 34 týmů!

Šestého ročníku G2 Cup Series, se letos zúčastní přesně 36 týmů. Sparťanský turnaj čeká několik novinek, jednou z nich je nově otevřená kategorie Girls a fakt, že se turnaj odehraje celkem na třech halách. Finálová utkání však budete moci sledovat v neděli v Areně Sparty na Podvinném Mlýně.

Partneři turnaje

Salming
Dopravní podnik hl. m. Prahy
Magistrát hl. m. Prahy
Jednadvacítka
Český florbal

G2 CUP Series 2017 – špičková příprava na sezónu!

V roce 2017 proběhne již šestý ročník mládežnického turnaje G2 CUP Series, který přináší opět po roce tu nejlepší florbalovou přípravu před florbalovou sezónou! Jedná se o skvělou možnost sehrát kvalitní plnohodnotné zápasy dle oficiálního času dané věkové kategorie a příležitost potkat ty nejlepší týmy z ČR i zahraničí umožní všem účastníkům být na nadcházející sezónu 100% připraven. Turnaj se v letošním roce uskuteční již tradičně pro kategorii juniorů a dorostenců. Hlavní turnajovou halou je opět Aréna Sparta na Podvinném Mlýně, kde bude pro týmy připraven ten nejlepší komfort i doprovodný program turnaje jakými jsou – G2 CUP all-star tým, G2 BOMBA turnaje, MVP hráč turnaje!

G2 CUP 2017 je jedinečný turnaj, který Tě opravdu připraví na sezónu 2017/2018!

Copyright © G2 CUP SERIES 2017