Junior | 4.-6. září 2015

Mladá Boleslav překvapivě vypadla již ve čtvrtfinále, o medaile si zahraje FBC Ostrava!

6.9.2015 01:40 - Zápasy o všechno - jak je často nazýváno čtvrtfinále - nabídl během svého druhého hracího dne mládežnický turnaj G2 CUP Junior 2015. Prvenství ve skupině A a tudíž výhodu výsledkově nejpřijatelnějšího soupeře pro čtvrtfinále si vybojovala Mladá Boleslav, ve skupině B díky vzájemnému zápasu s Tatranem Střešovice zvítězila pražská Bohemka. 

Do úvodního čtvrtfinále nastoupil domácí tým Sparty proti bojovnému Ústí nad Labem. Ačkoliv hosté vedli, ACEMA Sparta Praha vývoj utkání zejména díky brankám Ondřeje Špalka otočila a zvítězila 4:3. 


Následující čtvrtfinále přinesla infarktovou bitvu Mladé Boleslavi s tradičním "G2" týmem FBC Ostrava. Už úvodní branka Ostravy z hole Šimčíka napověděla, že to nebude pro favorita jednoduché utkání, Boleslav celé utkání dotahovala a marně dobývala ostravskou klec. Rozdílovou branku Lukáše Svačinky již Technologé smazat nedokázali a tak se s turnajem loučí největší favorit - FBC ČPP Bystroň Group vyřadil Technology Florbal MB poměrem 5:4. 

To lídr skupiny B si počínal o mnoho lépe. V zápase s Náchodem bylo od počátku jasné, kdo si to zamíří do bojů o medaile a díky dvougólovým střelcům Minaříka se Škoulou zvítězila Bohemka nad soupeřem FTS Florbal Náchod vysoko 9:2. 

Poslední čtvrtfinále bylo rozhodl Tatran Střešovice ve svůj prospěch již během úvodní třetiny, kterou vyhrál 3:0. Nově se tvořící slovenská reprezentace velký odpor nekladla a ve večerním utkání zvítězil český mistr nad reprezentací Slovenska U19 7:2. 

Semifinálové dvojice jsou:
FBŠ Bohemians - ACEMA Sparta Praha
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava - Tatran Omlux Střešovice

o 5.místo v turnaji:
Florbal Ústí nad Labem - Slovensko U19

o 7.místo v turnaji:
Technology Florbal MB - FTS Florbal Náchod

Aktuálně

6.9. 22:17 Sledujte naší FB stránku
Na oficiální FB stránce turnaje se budou postupně objevovat nové fotografie a další zajímavosti ze skončeného turnaje.
6.9. 22:13 Nejlepší hráči turnaje
Nejlepší brankář ze Sparty, nejlepší střelec z Bohemky a nejplatnější hráč z Tatranu.
6.9. 22:09 All Star tým turnaje
Šestice nejlepších hráčů turnaje
6.9. 22:03 Vítězem G2 bomby 2015 je Matyáš Krebner.
Útočník Bohemky předčil dva borce ze slovenské reprezentace. 
6.9. 21:36 Konečné pořadí G2 Cup Junior 2015.
1. místo: Tatran Omlux Střešovice
2. místo: FBŠ Bohemians
3. místo: FBC ČPP Bystroň Group Ostrava

Partneři turnaje

G2 od Komeční banky
Salming
Gatorade
Dopravní podnik hl. m. Prahy
Jednadvacítka
Český florbal

G2 CUP Series 2015 – špičková příprava na sezónu!

Čtvrtý ročník mládežnického turnaje G2 CUP 2015 přináší opět tu nejlepší florbalovou zábavu na prahu sezóny 2015/2016! Možnost sehrát kvalitní plnohodnotné zápasy dle oficiálního času dané věkové kategorie a příležitost potkat ty nejlepší týmy z ČR i zahraničí umožní všem účastníkům být na nadcházející sezónu 100% připraven. Hlavní turnajovou halou je opět Aréna Sparta na Podvinném Mlýně, kde bude pro týmy připraven ten nejlepší komfort i doprovodný program turnaje – G2 CUP all-star tým, G2 BOMBA turnaje, MVP hráč turnaje, nově dovednostní soutěže hráčů a mnoho dalšího!

G2 CUP 2015 je jedinečný turnaj, který Tě připraví na sezónu 2015/2016!

Copyright © G2 CUP SERIES 2024.