Challenge | 11. – 13. září 2015

Rozlosování a nasazování týmů do skupin!

5.8.2015 14:41 - Rozlosování skupin zná již svůj jízdní řád! V pondělí 17.srpna budou rozlosovány skupiny prestižního turnaje G2 CUP Junior, který se odehraje začátkem září v pražské Sparta Aréně na Podvinném Mlýně. Týmy jsou nasazovány dle výkonnostních a regionálních parametrů. 

Co v praxi znamená výkonnostní a regionální parametry objasňuje sportovní ředitel turnaje Jaroslav Berka: "Určitě nechceme, aby se ve větší míře potkávaly týmy, které jsou ze stejného regionu. U dorosteneckého G2 CUPu tedy rozlosujeme 4 pražské týmy na 2 dvojice. Budeme mít tedy jistotu, že v každé skupině budou právě 2 týmy z hlavního města." Aby se nestalo, že jedna ze skupin bude výrazně slabší a druhá výrazně silnější, což by snižovalo atraktivitu samotných zápasů, jsou týmy dále rozděleny do podobně silných dvojic, z nichž vždy jeden tým bude nalosován do skupiny A a druhý do skupiny B. I zde se snažíme zohlednit regionální aspekt a to, aby týmy nehrály s někým, s kým hrají mnoho přátelských zápasů již během sezóny.


"Pro dorostenecký G2 CUP jsou dvojice rozděleny takto - Karlovy Vary jsou spolu s Ústí nad Labem, Pardubice s brněnskými Buldoky a tradičně ambiciózní Ostrava utvoří dvojici se zahraničním IBK Dalen,"přibližuje systém losování Berka. 

Podobným způsobem se přistupuje také k juniorskému G2 CUPU. Jediný rozdíl je dán pouze lichým počtem pražských týmů, které se letos kvalifikovaly do juniorského play-off v G2 lize juniorů pod hlavičkou ČFBU. Čtvrtým týmem, který doplní trio oddílů z hlavního města, bude reprezentace Slovenska U19. Dvojice dalších týmů jsou určeny následovně - Florbal Ústí a Mladá Boleslav, druhou dvojici tvoří Primátor Náchod a tým FBC Ostrava. 

Los základních skupin G2 CUP junior proběhne v pondělí 17.srpna a bude zveřejněn na FB profilu i na stránkách turnaje přesně ve 20:00. Los dorosteneckého G2 CUP challenge proběhne ve stejném čase v úterý 18.srpna. 

Rozdělení do skupin před samotným losem - G2 CUP Junior:
ACEMA Sparta Praha
FBŠ Bohemians
Tatran Střešovice
Slovensko U19

Florbal Ústí
Technology Florbal MB

Florbal Primátor Náchod
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava

Rozdělení do skupin před samotným losem - G2 CUP Challenge:
ACEMA Sparta Praha
FBŠ Bohemians
Florbal Chodov
Tatran Střešovice

Hurrican Karlovy Vary
Florbal Ústí

Sokol Pardubice
itelligence Bulldogs Brno

IBK Dalen
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava

Aktuálně

13.9. 21:51 Sledujte naší FB stránku!
Na Facebook stránce G2 Cupu se budou postupně objevovat nové fotografie a další zajímavosti ze skončeného turnaje.
13.9. 21:47 Nejlepší hráči turnaje
Nejlepší hráči turnaje jsou ze Sparty, Chodova a švédského Dalenu.
13.9. 21:23 All Star tým turnaje
Nejlepší šestice hráčů turnaje se poskládala ze čtyř týmů.
13.9. 21:20 Největší bombu má Buldok Michal Stráský
První místo v soutěži G2 Bomba 2015 si vystřelil Michal Stráský z Bulldogs Brno svou střelou o rychlosti 170 km/h.
13.9. 21:19 Konečně pořadí turnaje
1. místo: Florbal Chodov
2. místo: ACEMA Sparta Praha
3. místo: FBŠ Bohemians

Partneři turnaje

G2 od Komeční banky
Salming
Gatorade
Dopravní podnik hl. m. Prahy
Jednadvacítka
Český florbal

G2 CUP Series 2015 – špičková příprava na sezónu!

Čtvrtý ročník mládežnického turnaje G2 CUP 2015 přináší opět tu nejlepší florbalovou zábavu na prahu sezóny 2015/2016! Možnost sehrát kvalitní plnohodnotné zápasy dle oficiálního času dané věkové kategorie a příležitost potkat ty nejlepší týmy z ČR i zahraničí umožní všem účastníkům být na nadcházející sezónu 100% připraven. Hlavní turnajovou halou je opět Aréna Sparta na Podvinném Mlýně, kde bude pro týmy připraven ten nejlepší komfort i doprovodný program turnaje – G2 CUP all-star tým, G2 BOMBA turnaje, MVP hráč turnaje, nově dovednostní soutěže hráčů a mnoho dalšího!

G2 CUP 2015 je jedinečný turnaj, který Tě připraví na sezónu 2015/2016!

Copyright © G2 CUP SERIES 2024.