Celkem 60 týmů poměří síly na UNYP Cup 2019

UNYP CUP Youngstars 2019 | Zveřejněno 3.9.2019 17:46

Sezona se nezadržitelně blíží, s ní také prestižní mládežnický turnaj UNYP CUP, který se již tradičně koná těsně před startem ligy a tím chce týmům nabídnout tu nejlepší přípravu na sezonu. Do letošního ročníku se přihlásilo přesně 60 týmů. UNYP Cup na turnaji přivítá novou kategorii NXT Generation, ve které se představí osm týmů mladších žáků.

Celkem 60 týmů poměří síly na UNYP Cup 2019

Prestižní turnaj pořádaný klubem ACEMA Sparta Praha - Unyp Cup, proběhne stejně jako v předchozích letech ve dvou termínech. První termín je určen pro kategorii Junior (30.8.-1.9.) a Girls (31.8.-1.9.). V kategorii Junior uvidíme celkem šestnáct celků, v dívčí kategorii tradičně osm týmů. Ve druhém termínu, který startuje týden poté, přivítáme na turnaji celkem tři kategorie. Challenge (U17), kde startuje šestnáct týmů (6.-8.9.), Youngstars (U15) s dvanácti týmy (7.-8.9.) a novou kategorii pro osm týmů mladších žáků NXT Generation (U12) (7.-8.9.). 

Vzhledem k navýšení nové kategorie a samotnému navýšení účastníků, se turnaj nově odehraje na celkem čtyřech halách (Arena Sparta - Podvinný Mlýn, SH VŠE Na Třebešíne, SH TJ Kobylisy a SH Čakovice). Pro účastníky turnaje je v Praze připraven také bohatý doprovodný program a malý dárek od hlavního partnera turnaje University of New York in Prague, který každý tým obdrží před svým prvním zápasem na turnaji. 

Více informací o turnaji se můžete dozvědět zde na oficiálním webu turnaje, nebo na facebookovém profilu Unyp Cup! 

Partneři akce

University of New York in Prague
Salming Česká republika
Magistrát hlavního města Prahy
Dopravní podnik hlavního města Prahy
Jednadvacítka.cz - florbalový e-shop s kamennou prodejnou v Praze
LAZER FUN PRAHA
JumpPark Praha
JumpPark Praha Letňany
Sín Slávy Českého hokeje
KFC
Kozlovna Na Ráně
BurgerKing
CZC.cz
JBL