Pozvánky na UNYP CUP 2020 byly odeslány

UNYP CUP JUNIOR 2020 | Zveřejněno 15.4.2020 14:28

Rok 2020 je tu, s ním přichází také přípravy prestižního mládežnického turnaje UNYP CUP 2020, který v letošním roce přivítá už devátý ročník. Co je v turnaji nového? Komu byly odeslány přihlášky na nastávající ročník? To vše a více se dozvíte v našem článku.

Pozvánky na UNYP CUP 2020 byly odeslány

Určitě si ještě všichni vybavujete emoce, které provázely osmý ročník, to je ale minulost a my už vyhlížíme ročník devátý. Stejně jako loni přibyla v turnaji kategorie pro mladší žáky NXT Generation tak i letos chystáme novinku, nově se turnaj rozrůstá o šestou mládežnickou kategorii. Mimo tradiční kategorie: U19 - Junior, U17 - Challenge, U15 - Youngstars, U19 - Girls, U13 - NXT Generation se na turnaji představí také kategorie U11 - KIDS. Tato katogorie bude příslušet hernímu systému 3+1, hráčům ročníku 2010-2014. 

Nová kategorie Kids není jedinou novinkou, nově se turnaj odehraje v jediném termínu a to 28.-30. srpna 2020 na celkem šesti pražských halách. Jedná se o jedny z nejlepších hal v Praze: UNYP ARENA - Podvinný Mlýn, Sportovní hala Čakovice, Sportovní hala TJ Kobylisy, Sportovní hala VŠE Na Třebešíně, BB Arena Letňany, X3M ARENA Barrandov. 

Pozvánka na prestižní mládežnický turnaj UNYP CUP 2020 byly odeslány všem týmům, které se účastnily předchozích ročníků. Stejně jako v loňském roce bude možné využít ubytování v jednom ze zařízení, které jsme pro účastníky zajistili, k ubytování je také možné objednat snídani, oběd a večeři si budete moci zajistit za výhodné ceny v Kozlovně Na Ráně, kterou najdete nedaleko UNYP ARENY hned u stanice metra Českomoravská. 

Účastníky nemine ani doprovodný program, který bude stejně bohatý jako v předešlých letech. V průběhu turnaje budou moci účastníci navštívit například JumpPark Jarov nebo Lazerfun na Praze 9 a mnoho dalšího. 

Kdo by měl zájem o turnaj, prosím napište na email: turnaje@sparta-florbal.cz 

Těšíme se na Vás!

Partneři akce

University of New York in Prague
Salming Česká republika
Magistrát hlavního města Prahy
Dopravní podnik hlavního města Prahy
Jednadvacítka.cz - florbalový e-shop s kamennou prodejnou v Praze
LAZER FUN PRAHA
JumpPark Praha
JumpPark Praha Letňany
Sín Slávy Českého hokeje
KFC
Kozlovna Na Ráně
BurgerKing
CZC.cz
JBL