Základní skupiny jsou odehrány, nejlépe se dařilo Spartě, Tatranu, Ústí a Liberci!

UNYP CUP Junior 2019 | Zveřejněno 31.8.2019 20:51

Úvodní skupiny kategorie Junior jsou za námi. Zítra začínají vyřazovací boje ale turnaj zahajují také dívky v kategorii Girls! Sledujte nás také na facebooku UNYP Cup.

Základní skupiny jsou odehrány, nejlépe se dařilo Spartě, Tatranu, Ústí a Liberci!

Skupina A

Skupinu A ovládlo Ústí nad Labem, které remizovalo s Hattrickem Brno, jinak v turnaji nezaváhalo. Po dvou remizách a jedné výhře bere druhé místo Hattrick Brno. Mladá Boleslav posbírala pouze 4 body za jednu výhru, prohru a remízu. Bez bodu na čtvrtém místě skončily Karlovy Vary.

Skupina B

Vítěze skupiny B rozhodlo až utkání mezi Spartou a Ostravou. Nakonec se Sparťané mohou radovat z výhry základní skupiny. Plzeň vyválčila druhé postupové místo díky lepšímu vzájemnému utkání nad Ostravou, ta skončila třetí a míří do "B" pavouka play-off. Po jedné remíze a dvěma prohrách čtvrté místo zbylo na Gullivery z Brna.

Skupina C

Tatran ovládl svou skupinu C po třech výhrách. Těsně v závěsu na druhém místě zůstaly Vítkovice. Tři body ukořistila FBŠ Slavia Plzeň a bez bodů po prvním hracím dnu zůstali Bulldogs Brno. 

Skupina D

Skupinu D možná trošku překvapivě ovládl jednoznačně Liberec, který neztratil ani bod. Druhé místo připadlo Chomutovu, který stejně jako Boleslav, okusil výhru, prohru a remízu. Na třetím místě Black Angels s výhrou a dvěmi prohrami. S jedním bodem na čtvrtém místo Sokol Pardubice. 

Partneři akce

University of New York in Prague
Salming Česká republika
Magistrát hlavního města Prahy
Dopravní podnik hlavního města Prahy
Jednadvacítka.cz - florbalový e-shop s kamennou prodejnou v Praze
LAZER FUN PRAHA
JumpPark Praha
JumpPark Praha Letňany
Sín Slávy Českého hokeje
KFC
Kozlovna Na Ráně
BurgerKing
CZC.cz
JBL