Turnaj UNYP CUP 2018 se uskuteční ve dvou termínech pro čtyři kategorie!

UNYP CUP Youngstars 2018 | Zveřejněno 22.8.2018 15:05

Již sedmý ročník turnaje UNYP CUP naváže na svá předchozí léta, kdy byl znám pod názvem G2 CUP. Cílem je odehrát kvalitní zápasy v kvalitním hracím čase a ve kvalitních halách. Finálovou halou je pro všechny kategorie Aréna Sparty na Podvinném Mlýně. O hodnotné ceny, poháry a individuální ocenění budou soutěžit junioři, juniorky, dorostenci a starší žáci. 

Turnaj UNYP CUP 2018 se uskuteční ve dvou termínech pro čtyři kategorie!

Sedmý ročník turnaje UNYP CUP se uskuteční ve dvou termínech. Junioři a juniorky odehrají svůj turnaj 24.-26.srpna. Dorostenci a starší žáci o týden později, tedy 31.8-2.9. V kategorii juniorů a dorostenců je turnaj třídenní a je koncipován pro 16 týmů v každé kategorii, v kategorii juniorek a starších žáků je turnaj dvoudenní a zúčastní se ho týmů v každé kategorii po 8 týmech. 

Posledním vítězem z ročníku 2017 je v juniorské kategorii tým Black Angels, který ve finále přetlačil rivala z Bohemky výsledkem 7:4. Třetí skončil tým Ústí nad Labem. V dorostenecké kategorii si už hráči Bohemians spravili chuť a ve finále porazili Spartu. Bronzoví byli opět florbalisté z Ústí nad Labem. První ročník kategorie Girls opanoval tým z Chomutova. 

Novinkou pro rok 2018 je kategorie starších žáků, která se uskuteční paralelně s turnajem dorostenců. Celkem se tak na turnaji představí týmy ve 4 věkových kategoriích. Hrát se bude ve dvou termínech na dvou hracích halách - Aréně Sparty na Podvinném Mlýně a zbrusu nové sportovní hale Kobylisy. Pro všechny účastníky turnaje bude zajištěn tradiční nadstandardní turnajový program včetně pitného režimu na halách, doprovodné soutěži v tvrdosti střelby, vyhlášení all-star týmu a MVP hráče každého turnaje či další doprovodný program u partnerů turnaje. 

Přihlašování do turnaje probíhá na základě pozvánek od pořadatelů. V případě zájmu o účast na turnaji, kontaktujte, prosím, sekretariát turnaje na emailu: veronika.jelinkova@sparta-florbal.cz. 


Partneři akce

University of New York in Prague
Salming Česká republika
Magistrát hlavního města Prahy
Dopravní podnik hlavního města Prahy
Jednadvacítka.cz - florbalový e-shop s kamennou prodejnou v Praze
LAZER FUN PRAHA
ADVANTURE MINIGOLF
JumpPark Praha
Sín Slávy Českého hokeje