Turnaj čeká finálový den!

UNYP CUP Youngstars 2018 | Zveřejněno 1.9.2018 22:19

UNYP Cup 2018 je v plném proudu, nyní v Praze svádí boje celky dorostenců (kategorie Challenge) a starších žáků (kategorie Youngstars). Zítra je na programu finálový den, kdo zvedne nad hlavu ty nejcennější trofeje?

Turnaj čeká finálový den!

V kategorii Challenge mezi nejlepší čtyřku postoupily tři pražské týmy - Florbal Chodov, Black Angels a Sparta, kompletní čtyřku doplnila také Ostrava. První semifinále se odehrálo mezi Chodovem a Black Angels, vyrovnaný souboj nakonec ovládl tým z Jižního Města, který se po výhře 3:2 může připravovat na zítřejší finále. Naopak Black Angels budou muset zabojovat o bronzové medaile.

Druhé semifinále se odehrálo mezi domácím celkem - pražskou Spartou a FBC Ostrava. Sparta, která ve skupině nepředvedla zrovna přesvědčivé výsledky, kdy prohrála s Libercem 0:6, vyhrála nad Slávií Plzeň 5:3 a remizovala s Náchodem 3:3, si parádně vyšlápla ve čtvrtfinále na vítěze skupiny D Florbal Ústí a po výhře 7:1 nastoupila k semifinále proti Ostravě. Sparta od začátku zápas kontrolovala, Ostrava dokázala tříbrankový náskok domácích dotáhnout na rozdíl jediného gólu, ale na výhru to, bohužel pro Ostravu, nestačilo.

V kategorii Youngstars známe zítřejší semifinalisty. Do semifinále se probojovaly tyto čtyři celky: Florbal Chodov, Black Angels, Znojmo a Lions Zlín. Semifinálové boje jsou na programu už zítra ráno v hale TJ Kobylisy, finálová utkání o medaile se odehrají v krásné Aréně Sparty na Podvinném Mlýně. 

Více sledujte na našem facebooku UNYP Cup.

Partneři akce

University of New York in Prague
Salming Česká republika
Magistrát hlavního města Prahy
Dopravní podnik hlavního města Prahy
Jednadvacítka.cz - florbalový e-shop s kamennou prodejnou v Praze
LAZER FUN PRAHA
ADVANTURE MINIGOLF
JumpPark Praha
Sín Slávy Českého hokeje