Semifinále UNYP CUP Junior 2018 ve znamení vítězů skupin!

UNYP CUP Junior 2018 | Zveřejněno 25.8.2018 19:13

V semifinále UNYP CUP Junior 2018 se utkají vítězové svých skupin. Tým ACEMA Sparta Praha UNYP porazil ve svém ranním čtvrtfinále svého soupeře z Plzně 5:1 a v semifinále se utká s pražským rivalem Black Angels, který si poradil s Mladou Boleslaví 7:5. Nejtěžší čtvrtfinále se odehrálo mezi Vítkovicemi a FBC Ostravou, které skončilo až v nájezdovém rozstřelu, kde byli úspěšnější hráči Vítkovic. V semifinále je čeká Florbal Chodov, který zvládl své čtvrtfinále nad Gullivers Brno jednoznačně 10:2.

Semifinále UNYP CUP Junior 2018 ve znamení vítězů skupin!

Play-off se rozběhlo také pro týmy umístěné na třetím a čtvrtém místě tabulky. Třetí tým skupiny A Florbal Chomutov porazil Hradec Králové 6:4 a v další fázi turnaje se utká s týmem FBC Liberec, který přehrál FBC Plzeň 6:1. Ve stejné fázi pavouka, tedy v části o 9.-12.místo, bude dalším soubojem zápas Sokola Pardubice proti Hattricku Brno. V závěrečné části pavouka se o celkové umístění poperou týmy FBŠ Bohemians, Hradce Králové, FBC Plzeň a Florbalu Ústí. 

Z pohledu individuálních statistik se na čele bodování překvapivě drží duo z Florbal Chomutov Daniel Kučera-Ondřej Halej, které následují s 8 kanadskými body Štěpán Čejka z BA, Jan Procházka z Chodova a Matyáš Velc ze Sparty. 

Partneři akce

University of New York in Prague
Salming Česká republika
Magistrát hlavního města Prahy
Dopravní podnik hlavního města Prahy
Jednadvacítka.cz - florbalový e-shop s kamennou prodejnou v Praze
LAZER FUN PRAHA
ADVANTURE MINIGOLF
JumpPark Praha
Sín Slávy Českého hokeje