Základní skupiny jsou za námi. Vládli jim Sparta A Bohemians.

1.9.2012 21:19
Již první zápas G2 Cupu naznačil, že se diváci v hale rozhodně nebudou nudit. Zápas Brna s Black Angels skončil 17:1 a v podobném střeleckém duchu pokračovaly i ostatní duely. Během dvanácti zápasů a 720-ti hracích minut padlo celkem 132 gólů. Střelecky byly nejaktivnější právě buldoci z Brna, kteří v základní skupině nastříleli 31 branek, ale na první místo ve skupině A a nejlepší pozici do vyřazovacích bojů to nestačilo. Skupinu ovládli FBŠ Bohemians Praha, kteří vyhráli všechny tři zápasy a vybudovali si tak slibnou pozici do čtvrtfinále. Na třetím místě skončil ve skupině A tým Pardubic a čtvrtí jsou pak Black Angels

V skupině B si velmi dobře vede celek Sparty. Ve vypjatém zápase proti Chodovu, kdy sparťané vedli již 3:0 se Chodov dokázal vzchopit a vyrovnat. Koncovku však lépe zvládli hráči Sparty a i s trochou štěstí si připsali výhru 5:3 a vítězství ve skupině. Celek Chodova tak nakonec skončil ve třetí, když ho v posledním zápase základních skupin bodově předstihl Hradec Králové, který porazil tým Znojma.

Ve čtvrtfinálových bojích se tak ještě dnes představí FBŠ Bohemians Praha proti týmu TJ SAM73 Znojmo a AC Sparta Praha si to v posledním dnešním zápase rozdá s týmem Black Angels.
Zítra čtvrtfinále pokračuje v 9:00 duelem mezi Hradcem Králove a Sokolem Pardubice a v 10:40 proti sobě nastoupí itteligence Bulldogs Brno a TJ JM Chodov.

Přejeme všem celkům hodně štěstí a krásné góly!